PORTOFOLIU LUCRARI

portofoliu lucrari cu piatra naturala decorativa

PORTOFOLIU LUCRARI CU PIATRA NATURALA DECORATIVA

Portofoliu lucrari cu piatra naturala decorativa. Pentru Hermes nu exista limite in utilizarea pietrei naturale in amenajari. Cu o cromatica vasta , finisaje si prelucrari care creeaza texturi adaptate stilului decorativ ales (lucios, slefuit, mat, antichizat, fiamat, periat) , piatra naturala poate fi utilizata in orice tip de amenajare.

Marmura lucioasa pentru aspect opulent si elegant, blaturi de compozit quartz pentru eleganta si trainicia bucatariei, pardoseli de granit pentru traffic intens si aspect ireprosabil.  Bai din travertin pentru o atmosfera calda si intima, placari socluri de case ,garduri sau alei pentru un aspect rustic sau mediteranean. Toate acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile de utilizare a pietrei naturale in amenajari.

Cu stocuri permanente de marmura, travertine, granit, andezit, compozit quartz. Comercializam toate tipurile de produse din piatra, atat placaje dimensionate cat si piese personalizate de glafuri,trepte,capace gard,blaturi si pervaze. Colaboram cu echipe specializate de montatori si specialist in design, astfel incat putem oferi clientilor nostrii un pachet complet de produse si servicii.       cere oferta personalizata !

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara. HERMES STONE vine cu oferte personalizate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele care aveti in derulare!  Executam lucrări de placare și pardosire, piatra naturala, marmură granit, travertin, andezit. Efectuăm și curățarea, tratarea și impermeabilizarea lucrărilor efectuate de noi!

Preț bun pentru travertin,granit si marmura in Cluj ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!