Caută
Close this search box.

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU PIATRA NATURALA

portofoliu de lucrari cu piatra naturala

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU PIATRA NATURALA

Portofoliu de lucrari cu Piatra Naturala. Hermes cu sediul  in Cluj Napoca  si Bucuresti va punem la dispozitie o gama variata de produse. Andezit, piatra naturala, travertin, granit, marmura, compozit cuart, ardezie. Ieale pentru bai, bucatarii, living-uri, placari interioare si/sau exterioare sub diferite forme de prelucrare, mat, lucios, antichizat, natural.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Hermes detine  un mare depozit in Cluj. Va punem la dispozitie  placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din piatra naturala. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de travertin si marmura.

Piatra naturala la  Cluj Napoca de la Hermes. Avem un mare depozit de piatra naturala si travertin. Executam si montam trepte si glafuri din granit sau marmura in termen scurt! Alege calitatea produselor noastre!

Consiliere, executie si Montaj.  Servicii de montaj de calitate. Cumpara de la producator.    cere acum oferta !

Importator de piatra naturala din toata  lumea Hermes este furnizorul vostru ideal. Cu o gama diversificata la cele mai rafinate plăci granit de înaltă calitate in Romania.

Indiferent la ce oras vă aflați, dacă doriti un blat de bucătărie din granit puteti sa ne contactati. Daca sunteti in Cluj sau Bucuresti opriți-vă lângă depozitul nostru de piatra decorativa.O sa deascoperiti cât de variate pot fi plăcile de piatra în culori, stil, durabilitate și frumusețe.Pe langa asta la noi gasiti piatra naturala la preț bun din piata. Si termene de livrare direct din stoc !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!