marmura si granit

Marmura si granit de la Hermes in Cluj Napoca. Va punem la dispoziţie o gama larga şi variata de produse din piatra naturala, prelucrate în atelierul  noastru. In principal marmura si granit sub numeroase forme şi culori cum ar fi placaje,  pavaje, trepte, glafuri interior si exterior.  Va oferim o gama diversificata de produse din piatra cu calitate ireproşabilǎ. Avem preţuri competitive şi  livrarea rapida si la termen.

Putem acoperi orice cerere din partea clientilor executant  diferite forme, prelucrari si finisaje. Incepand cu placaje pentru pardoseli sau placari verticale, interior sau exterior, din marmura, granit, travertin, ardezie, andezit, calcar. Continuand cu blaturi de bucatarie din compozit quartz, glafuri pentru interior sau exterior, trepte si contratrepte si placari socluri pentru fatade. Piatra decorativa da cele mai nobile accente care vor insufleti proiectele Dvoastra. Individualizeaza orice tip de spatiu, pentru a-I conferi noblete si eleganta.

 

Nu exista limite in utilizarea pietrei naturale in amenajari. Cu o cromatica vasta , finisaje si prelucrari care creeaza texturi adaptate stilului decorativ ales

(lucios, slefuit, mat, antichizat, fiamat, periat) , piatra naturala poate fi utilizata in orice tip de amenajare. Marmura lucioasa pentru aspect opulent si elegant, blaturi de compozit quartz pentru eleganta si trainicia bucatariei, pardoseli de granit pentru traffic intens si aspect ireprosabil.  Bai din travertin pentru o atmosfera calda si intima, placari socluri de case ,garduri sau alei pentru un aspect rustic sau mediteranean. Toate acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile de utilizare a pietrei naturale in amenajari.

Cu stocuri permanente de marmura, travertine, granit, andezit, compozit quartz. Comercializam toate tipurile de produse din piatra, atat placaje dimensionate cat si piese personalizate de glafuri,trepte,capace gard,blaturi si pervaze. Colaboram cu echipe specializate de montatori si specialist in design, astfel incat putem oferi clientilor nostrii un pachet complet de produse si servicii.

cere oferta personalizata !

Depozit de marmura si granit

La comanda clientului confectionam si montam blaturi de bucatarie si baie din marmura si granit, pervaze la geamuri de exterior si interior. Scari, treapta/contratreapta, pardoseli si terase. Lucrari de calitate. Oferim garantie de buna executie. Ne deplasam in toata tara si in Europa.

suna acum !

Consultanta, Masuratori, Transport si Montaj in : Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Medias, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistrita, Bulevardul Muncii Cluj, Satu Mare, Alba Iulia, Sebes, Simeria, Arad, Oradea, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Deva, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Vatra Dornei, Hunedoara, Turda, Zalau, Calea Turzii Cluj, Floresti, Baciu Cluj.