Produse piatra naturala

Produse piatra naturala de vanzare pentru exterior si interior  la Hermes Stones. Va punem la dispoziţie o gama larga şi variata de placii si lastre din piatra naturala . Hermes este specializat in prelucrarea de marmura si granit avand in dotare utilaje performante cu care  execute produse  la orice dimensiunea doresc clientii. Avem preturi mici  si termene de executie scurte. Mare gama de produse din toate culorile: alb, gri, galben, maro, bej, antracit, rosu, verde, auriu, negru, crem.

Asiguram  masuratori si consiliere la clienti in vederea alegerii materialului potrivit. Realizam pe comanda  trepte si contratrepte pentru scari interioare sau exterioare, inclusiv prin sabloane. Executam si montam   glafuri de interior sau exterior pentru ferestre. Masuram si montam profesional  blaturi pentru bucatarie si baie din compozit quartz si granit.

Tot timpul avem pe stoc produse din piatra naturala. Placaje marmura alba si neagra, travertin Classic, Noce si Light. Calcar Vratza, granit de exterior si interior, ardezie neagra si multicolora. Andezit fiamat de exterior, pentru pardoseli, terase, alei, parcari, pereti verticali.  Vǎ oferim o mulţime de produse de buna calitate  la preţuri mici direct de la producator piatra decorativa. Piatra pentru placarea de soclu, gard si fatada casei. Placari cu marmura de bucatarie, baie, living, hol, scari. Alege calitate.

La comanda clientului confectionam si montam blaturi de bucatarie si baie din marmura si granit, pervaze la geamuri de exterior si interior. Scari, treapta/contratreapta, pardoseli si terase. Lucrari de calitate. Oferim garantie de buna executie. Ne deplasam in toata tara si in Europa.

suna acum !

Consultanta, Masuratori, Transport si Montaj in : Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Medias, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistrita, Bulevardul Muncii Cluj, Satu Mare, Alba Iulia, Sebes, Simeria, Arad, Oradea, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Deva, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Vatra Dornei, Hunedoara, Turda, Zalau, Calea Turzii Cluj, Floresti, Baciu Cluj.