Caută
Close this search box.

PIATRA NATURALA CLUJ

piatra naturala Cluj

piatra naturala Cluj

Piatra naturala Cluj la placarea pentru interior si pentru exterior. Va propunem materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca piatra decorativa rezista in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra decorativa se adapteaza perfect design-ului casei dvs. Pentru o abordare interesantă, alegeți din selecția noastră de piatra Cluj. De asemenea piatra  trebuie periodic tratata.

Piatra Naturala  Cluj pentru exterior  este rezistenta la intemperii, si se potriveste perfect pentru pereti,fatade si socluri.  Pe lângă faptul că avem depozit cu  marmura si granit si stocuri mari, oferim preț bun piatra naturala.

 

     In calitate de producator si importator de piatra decorativa , Hermes detine mari depozite in Cluj  Napoca si Bucuresti. Avem pe stoc placaje de piatra pentru interior si exterior. Multiple dimensiuni cu finisaje natural,periat  sau mat. Cumpara acum piatra decorativa exterior cu preturi mici.

       Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna ardezie pret competitiv si promotii atractive. Hermes ofera piatra ardezie multicolora.Livrarea rapida din stoc.preț bun ardezie.Oferim si montaj.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !          cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  piatra decorativa

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!