COMPOZIT QUARTZ PENTRU BLAT


Compozit Quartz  pentru blat de bucatarie si insula. Este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Quartz compozit este de obicei prelucrat asa cum sunt prelucrate și pietrele naturale folosind o mașină de tăiat pe apă sau un disc diamantat. Cuarțul natural reprezintă aproximativ 90% din produsul final, în timp ce celelalte materiale reprezintă 10%.

 

Placi de compozit sunt produse în grosimi de  20mm sau 30mm. Dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040 – 3200 mm x 1440 – 1600 mm. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Nu prezinta fisuri sau microfisuri. Fiind neporos este un material antibacterian astfel ideal pentru blaturi de bucătărie si baie decât pietrele naturale. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii cumpără blaturi de cuarț este că sunt ultra-durabile. Dacă sunteți în căutarea unui material care să nu se spargă, să nu se zgârie sau să se ciobiască ușor, cuarțul este recomandat. Compozit quartz nu se preteaza pentru aplicatii la exterior. La depozitul nostru gasiti o larga gama de culori alb, gri, negru, antracit si alte culori. Cuart-ul cu rezistenta mare la uzura si cu absorbtia zero este recomandat pentru blaturi de bucatarie. Termen de executie deobitei intre 3-5 zile. Servicii complete cu transport si montaj la toata tara si la toata Europa.

Depozit compozit quartz de vanzare.Poate fi cel mai bun material pentru un design original. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari pe stoc. Va asiguram ca materialele noastre sunt de calitate superioara.  La noi sigur gasiti preț bun pentru compozit quartz in Cluj Napoca si Bucuresti.

La comanda si dimensiunile clientului prelucram scari de interior si exterior, blaturi de bucatarie si baie, pervaze si glafuri pentru ferestre casei. Livrare in 48 de ore in toata tara direct din stoc.

cere oferta de pret !