Caută
Close this search box.

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU TRAVERTIN

portofoliu de lucrari cu travertin

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU TRAVERTIN

Portofoliu de lucrari cu travertin de la Hermes. Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari cu travertin,  marturie a stilului si calitatii produselor noastre.

Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi, fiecare accent de travertin, fie el pardoseala, blat de bucatarie sau baie, placare verticala ori trepte,etc , confera o nota de spectaculozitate si eleganta  , reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.
Cu o mare varietate de piatra travertin va oferim posibilitatea de a proiecta spatii cu personalitate. Spatii care se vor remarca prin esteticalor la prima vedere.
Lucrarile noastre ne definesc prin realizare, in timp ce  va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic, noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre. Alege travertin de calitate de la Hermes Stone.
Prelucram la comanda si la dimensiunile clientului  blaturi de bucatarie din granit cuart,  piatra naturala pentru gard si soclu. Trepte si contratrepte din marmura, glafuri pentru fereste din granit interioare sau exterioare. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi  preț bun pentru travertin.
Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!