Caută
Close this search box.

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU ARDEZIE

portofoliu de lucrari cu ardezie

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU ARDEZIE

Portofoliu de lucrari cu ardezie neagra si multicolora. Ardezia este o piatra ce a luat nastere din transformarea rocilor sedimentare sau eruptive, sub actiunea caldurii si presiunii, capatand schimbari fundamentale. Din cauza presiunii suferite, asezarea cristalelor s-a modificat si rocile omogene s-au transformat in roci stratificate. Astfel s-a format ardezia, o piatra ce surprinde si in prezent, datorita calitatilor ei.

ARDEZIE este o piatra naturala exotica si unica.
Este maiestuoasa, rezistenta si durabila. Aceasta piatra cu aspect pamantiu emana caldura. Caracterul ardeziei permite ca aceasta sa se potriveasca unui design traditional, cu aparenta de patina. Da senzatia unei lumi vechi.

HERMES STONE cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozit si prelucrare in Bucuresti. Hermes este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de marmura in Romania. Va propunem marmura, granit fiamat, travertin exterior, ardezie antracit si multicolora. Placaje de piatra naturala pentru soclu,gard si fatade. In termen scurt prelucram la cerere clientului blaturi de bucatarie si baie. Executam trepte si contratrepte din travertin, glafuri de granit interioare sau exterioare. Oferim montaj profesional de ardezie neagra si multicolora.

In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra ardezie in Cluj Napoca.

contactati un agent pentru oferta !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!