Caută
Close this search box.

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU MARMURA

portofoliu lucrari marmura

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU MARMURA

Portofoliu lucrari marmura Hermes. Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari cu marmura. Marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi. Fiecare accent de marmura, fie el pardoseala, blat de bucatarie sau baie, placare verticala ori trepte,etc , confera o nota de spectaculozitate si eleganta , reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.

Portofoliu lucrari marmura ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic, noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.

Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozit si prelucrare in Bucuresti. Hermes este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de marmura in Romania. Va propunem marmura, granit fiamat, travertin exterior, ardezie antracit si multicolora. Placaje de piatra naturala pentru soclu,gard si fatade. In termen scurt prelucram la cerere clientului blaturi de bucatarie si baie. Executam trepte si contratrepte din travertin, glafuri de granit interioare sau exterioare.

In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru marmura in Cluj Napoca.

contactati un agent pentru oferta !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!