Caută
Close this search box.

PORTOFOLIU DE LUCRARI CU GRANIT

portofoliu de lucrari cu granit

Portofoliu de lucrari cu granit

Portofoliu de lucrari cu granit de la Hermes. Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari. Granit, marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi, fiecare accent de granit.Fie el pardoseala, blat de bucatarie sau baie, placare verticala ori trepte,etc , confera o nota de spectaculozitate si eleganta. Reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.

Lucrarile noastre cu granit ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit. Dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic, noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.

Cu sediul principal in Cluj Napoca si cu depozit si prelucrare in Bucuresti. Hermes este un important producator si prelucratori de piatra naturala in Romania. Va oferim la dispozitie diferite placaje din marmura, granit pentru exterior,  travertin, ardezie neagra si multicolora. Placaje din piatra naturala pentru placare de gard, soclu si fatade.

La comanda clientului prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie din compozit quartz. Trepte si contratrepte de marmura , glafuri interioare sau exterioare din travertin. In oricare din locatiile noastre veti gasi preț bun pentru granit in Cluj si promotii.

Cere  oferta personalizata !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!