Travertin silver

Travertin silver la Hermes Stone. Este una dintre cele mai folosita   piatra naturala   la amenajarea interioare sau exterioare. La exterior ideal pentru placari de terase, alei, trotuar, scari, glafuri, fatade, soclu si gardul casei. La interior putem placa pardoseli la hol, scari, pervaze, living, bucatarie si baie.

Va oferim produse din travertin de inalta calitate. Daca doriti sa va reamenajati casa sau gradina, va oferim diverse modele personalizate de blaturi, glafuri, scari / trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite,pavele si medalioane. Toate culorile de travertin alb, galben, crem, rosu, gri, bej, maro, multicolor, silver. Le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca si Bucuresti.

 

Travertin silver de vanzare poate fi cel mai bun material pentru un design original. Cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de travertin pe stoc. Va asiguram ca materialele noastre sunt de calitate superioara, o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. La noi sigur gasiti preț bun pentru travertin light, noce, silver, crema, latte, multicolor, ivory, negru, alb.

Va oferim o mulţime de produse de inalta calitate  la preţuri competitive pentru a satisfice cele mai exigente cerinţe şi a castiga încrederea clienţilor. La comanda si dimensiunile clientului prelucram scari de interior si exterior, blaturi de bucatarie si baie, pervaze si glafuri pentru ferestre casei. Finisaj lucios, periat, antichizat, natural, mat, antiderapant.

Rețineți că fiecare lastra din piatra naturala este unică și poate varia ușor din punct de vedere al culorilor și designului. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de piatra. Oferim montaj  profesional in toata tara.

cere oferta acum !

Mai multe modele