Caută
Close this search box.

PLACI DE TRAVERTIN IN ORADEA

placi de travertin in Oradea

PLACI DE TRAVERTIN IN ORADEA

Placi de travertin in Oradea pentru exterior si interior la diferite dimensiuni si grosimi. Va oferim produse din travertin de inalta calitate. Daca doriti sa va reamenajati casa sau gradina, va oferim diverse modele personalizate. Travertin pentru Blaturi, glafuri, scari / trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite,pavele si medalioane. Toate modelele de piatra naturala le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca si Bucuresti.

Travertin-ul reprezinta tentatia oricarei persoane care doreste sa aduca naturalul si firescul, luxul si eleganta in ambientul sau. Prin cromatica pe care o ofera, travertin-ul este in permanenta de actualitate. Aspecte incomparabile, irepetabile, obtinute prin combinatii de culori si venaturi. Dau acea unicitate pe care o cautam fiecare dintre noi pentru ambientarea locuintei noastre.

Agentii nostri va pot face ofertă competitivă de pret pentru travertin in Oradea. Hermes Stone, producator de travertin cu renume in Romania ofera o multime de solutii in materie de design cu travertin, la preturi promotionale.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea  suprafetelor de travertin. Se face cu solutii speciale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

Cere oferta personalizata acum.

Hermes prelucreaza si monteaza glafuri, trepte, blaturi si pervaze din travertin in termen scurt. Servicii profesionale. Cumpare acum piatra naturala de calitate.

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!