Caută
Close this search box.

TREPTE SI GLAFURI DIN MARMURA

trepte si glafuri din marmura

TREPTE SI GLAFURI DIN MARMURA

Trepte si glafuri din marmura de la Hermes Stones. Executam la comanda orice fel de trepte din marmura atat pentru interior cat si pentru exterior. Avem la dispozitie o gama foarte mare de culori.Marmura alba, verde, bej, neagra, galbena. Placati treptele cu marmura pentru innobilarea cladirilor sau caselor private. Oferim trete si glafuri  la preț bun pentru marmura!

Dincolo de caracterul practic, scările din marmură iradiază rafinament indiferent unde sunt amplasate. Le găsim în reședințe de lux, hoteluri, centre comerciale, muzee și teatre. Scările din marmură nu pot lipsi în niciun design care are ca prioritate bunul gust. Marmura este o piatra naturala , nobilă, fermă și într-un anumit fel, tradițională. Din acest motiv, deși îl vedem atât pe scările clasice, cât și pe liniile moderne, aduce o forță estetică de neegalat. La showroom-ul nostru puteti sa vedeti câteva exemple.

Confectionam la dimensiunea clientului trepte si glafuri din marmura in termen scurt. Avem pe stoc lastre mari de marmura care aducem din toate colturile lumii. Pervaze din marmura pentru ferestre la exterior si interior. La Hermes cu siguranta gasiti preț bun pentru travertin in Cluj Napoca.

cere oferta personalizata !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!