TREPTE SI CONTRATREPTE MARMURA

Trepte si contratrepte marmura

TREPTE SI CONTRATREPTE MARMURA

Trepte si contratrepte marmura neagra si alba. Indiferent de forma si dimensiunea treptelor dumneavoastra fie ele in exterior sau interior noi vi le putem crea folosind diverse nuante de marmura cum ar fi maro,verde sau gri. Va stam la dispozitie cu o gama larga de lastre de marmura design cu grosimi de 2cm sau 3cm din care puteti alege culoarea treptelor dumneavoastra!

  Confectional la dimensiunile clientului  blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte de marmura neagra si alba, glafuri din granit antracit pentru interior sau exterior. Executam montaj profesional de trepte,pervaze blaturi in toata tara. In depozitul nostru de piatra naturala decorativa veti gasi preț bun pentru trepte si glafuri de marmura.Promotii atractive tot anul.

Termen de executie pentru scari si glafuri de marmura in 2-3 zile !

cere oferta personalizata !

Travertin Light Cross Cut Mat

Lastra din Travertin Light Cross Cut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin light la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Noce Cross Cut Mat

Lastra din Travertin Noce Cross Cut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin noce la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Classic Vein Cut

Lastra din Travertin Classic Vein Cut este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin classic la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm

Dimensiuni: 30.5x61x1,2

Travertin Crema Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Crema Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin crema la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm

Travertin Yellow Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Yellow Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin yellow la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Walnut Mat

Lastra din Travertin Walnut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin walnut la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm

 

Travertin Noce Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Noce Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin noce la preț bun!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!