Caută
Close this search box.

PIATRA NATURALA IN BISTRITA

piatra naturala in Bistrita

Piatra naturala in Bistrita

Piatra naturala in Bistrita la placarea atat pentru interior cat si pentru exterior. Va propunem materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca piatra decorativa rezista in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra naturala se adapteaza perfect design-ului casei dvs. Pentru o abordare interesantă, alegeți din selecția noastră de piatra naturala decorativa. De asemenea piatra naturala trebuie periodic tratata.

 

Piatra Naturala  pentru exterior  este rezistenta la intemperii, si se potriveste perfect pentru pereti,fatade si socluri.  Pe lângă faptul că avem depozitcu  piatra naturala si stocuri mari, oferim și preturi mici.      In calitate de producator si importator de piatra decorativa , Hermes  detine mari depozite in Bistrita si Cluj Napoca. Avem pe stoc placaje de piatra decorativa si granit pentru interior si exterior. Multiple dimensiuni cu finisaje natural,periat  sau mat. Cumpara acum piatra decorativa exterior cu preturi mici.

       Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interioare sau exterioare,pervaje de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Bistrita. Livrarea rapida din stoc. preț mic pentru piatra decorativa.Oferim si montaj profesional de marmura si granit.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  piatra naturala

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!