Caută
Close this search box.

MONTAJ GRANIT

montaj granit

MONTAJ GRANIT

Montaj granit si andezit fiamat cu Hermes. Solutia completa include si montajul produselor achizitionate de la Hermes. Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Hermes cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit.

Pentru a pastra marmura, travertinul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala aspectul initial se ocupa HERMES. Impermeabilizant STONETECHN pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavoastra.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

MONTAJ GRANIT

Montaj granit cu echipe profesioniste. La comanda clientului confectionam si montam blaturi de bucatarie si baie din marmura si granit, pervaze la geamuri de exterior si interior. Scari treapta/contratreapta, pardoseli si terase. Lucrari de calitate, oferim garantie de buna executie. Ne deplasam in toata tara si in Europa.

suna acum !

Consultanta, Masuratori, Transport si Montaj in : Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Medias, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistrita, Bulevardul Muncii Cluj, Satu Mare, Alba Iulia, Sebes, Simeria, Arad, Oradea, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Deva, Constanta, Odorheiu Secuiesc, Vatra Dornei, Hunedoara, Turda, Zalau, Calea Turzii Cluj, Floresti, Baciu Cluj.

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!