Caută
Close this search box.

MARMURA PENTRU BISERICI

MARMURA PENTRU BISERICI

MARMURA PENTRU BISERICI

Marmura pentru biserici de la Hermes Stones. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

  Marmura pentru biserici Hermes. Produsele noastre din marmura, piatra naturala, granit si travertin  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal la podele interioare si exterioare, trepte, glafuri, blaturi de baie. Pe plan vertical pereti interiori, garduri, socluri, fatade caselor. Pretul marmurei are o mare varietate incepand de la modele economice pana la modele exclusiviste si unicate care sunt incadrate la produsele de lux.

Design cu marmura  se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura alba sau neagra  se recomanda  pentru a-i oferi proiectului D-voastra. Cu placaje marmura de la Hermes obtineti frumusetea si eleganta pe timp indelungat.

     In calitate de importator de marmura si travertin Hermes detine mari depozite de piatra decorativa in Romania. Va oferim placaje din marmura alba si neagra, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie multicolora si andezit antracit. Diferite finisaje:  mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari  de granit, marmura alba, travertin exterior, andezit fiamat.

    Prelucram si montam  la cerere perdoseli din marmura pentru biserici, trepte si contratrepte de granit , glafuri interioare si exterioare de marmura,capace de stalp si gard. Executam orice alta cerere personalizata nevoilor dumneavoastra. In locatiile noastre din Cluj si Bucuresti vei gasi intotdeauna preț bun pentru marmura biserica si promotii spesiale.        

cere oferta chiar acum !

Termen de executie pentru trepte, blaturi si glafuri in 2-3 zile !

 

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!