Caută
Close this search box.

LUCRARI CU PIATRA ONIX IN BUCURESTI

lucrarea cu piatra onix in Bucuresti

LUCRARI CU PIATRA ONIX IN BUCURESTI

Lucrari cu piatra Onix in Bucuresti de la Hermes Stone.

 Onixul este o piatra naturala binecunoscută pentru eleganța, translucența și varietatea de nuanțe somptuoase. Culorile sunt delicate, aparând mai ales ca miere aurie, verde moale și bronz deschis. Onyx are de obicei linii și vene, încorporând nuanțe de roșu și alb, precum și culori complementare care se întind pe toată piatra.

Onyx este versatil pentru o serie de utilizări în spații comerciale și rezidentiale. Poate fi produs sub formă de plăci sau lastre pentru o acoperire mai mare și fără rostuire. Frumusețea sa excepțională este ideală atunci când placile sunt  iluminate. Onixul este o piatra naturala frumoasa pentru multe proiecte comerciale si publice.

Hermes Stone este cel mai mare furnizor de piatră Onix in Romania. Pe parculsul timpului am construit un portofoliu de sute de proiecte  apreciate de clientii noastri . Echipa noastră specializata de montaj  de piatra Onix este disponibilă pentru consultanta indiferent de complexitatea proiectului.

In calitate de importator de piatra naturala Onix, Hermes Stone detine  mari depozite in Bucuresti si in Cluj Napoca. Va punem la dispozitie  placi din marmura, placi de granit fiamat, placaje de travertin alb si noce. Ardezie multicolora si ardezie neagra, placi de calcar. Toate astea sunt disponibile in multiple dimensiuni si finisaje.

Pe stoc permanent si lastre mari de Onix, granit, marmura alba si neagra, travertin. Din care prelucram la cerere si la dimensiunea clientului blaturi de bucatarie si baie din granit,  trepte si contratrepte din travertin. Glafuri din granit pentru exterior si interior. Deservim orice aplicatie personalizata in functia de proiectul dumneavoastra. La Hermes Stone vei gasi preț bun pentru piatra Onix. Preturi competitive si multe modele.

contactați ne pentru mai multe informații !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!