Caută
Close this search box.

BORDURA

borduri pietonale

BORDURA ANDEZIT SI GRANIT

Bordura andezit si granit pentru trotoare si alei. Andezit exterior ofera durabilitate in timp fara sa necesita mare intretinerea. Bordura din andezit naturala sau slefuita, realizate pe dimensiuni standard 10x15x60 sau 20x25x60 cm sau dimensiunile dorite de client. Cu diferite tipuri de finisaje, cu un coloristic cu diverse variatii de nuante de gri deschis pana la gri inchis, aproape negru, se incadreaza perfect in orice cadru.

Borduri andezit personalizate delimiteaza spatiile si finiseaza proiectul. Ele incadrează si dau forma aleilor, strazilor sau parcarilor. Asa puteti obtine  un contur frumos şi elegant aleilor din gradini, teraselor, curtilor sau drumurilor de acces. Rezolvati problema cu bordurile noastre de andezit care ofera durabilitate in timp fara sa necesita intretinerea.

 

Producem borduri din piatra andezit  la dimensiunile dorite de client. Andezit fiamat sau natural sunt tipuri de finisaje care oferim. Cu un coloristic cu diverse variatii  de gri (deschis pana la gri inchis), se incadreaza perfect in orice cadru.

Bordurile din andezit au o rezistenta extrem de ridicata, foarte usor de intretinut. Andezitul fiind un material foarte rezistent, cu factor de absorbtie foarte scazut este Ideal pentru realizarea de borduri profesioniste din piatra naturala. Va stam la dispozitie cu o gama variata de modele. De asemenea oferim si rigole de andezit. bolard, bolarzi, bolarzi granit, borduri, borduri acces parcare, borduri alei, borduri granit si borduri pietonale. preț bun borduri pentru curtea, borduri rutiere pentru trafic intens.

cere oferta acum !

De asemenea fabricam la cererea clientului  capace de garduri,blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de  andezit fiamat

 

 

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!