Caută
Close this search box.

TREPTE SI PERVAZE DIN TRAVERTIN IN ALBA IULIA

Trepte si pervaze din travertin in Alba Iulia

Trepte si pervaze din travertin in Alba Iulia

Trepte si pervaze travertin in Alba Iulia.  Este una dintre cele mai folosita   piatra naturala   la amenajarea interioare sau exterioare. La exterior ideal pentru placari de terase, alei, trotuar, scari, glafuri, fatade, soclu si gardul casei. La interior putem placa pardoseli la hol, scari, pervaze, living, bucatarie si baie.

Va oferim produse din travertin de inalta calitate. Daca doriti sa va reamenajati casa sau gradina, va oferim diverse modele personalizate de blaturi, glafuri, scari / trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite,pavele si medalioane. Toate culorile de travertin alb, galben, crem, rosu, gri, bej, maro, multicolor, silver. Le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca si Bucuresti.

 

Trepte si pervaze din travertin in Alba Iulia poate fi cel mai bun material pentru un design original. Cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de travertin pe stoc. Va asiguram ca materialele noastre sunt de calitate superioara, o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. La noi sigur gasiti preț bun pentru travertin light, noce, silver, crema, latte, multicolor, ivory, negru, alb.

Va oferim o mulţime de produse de inalta calitate  la preţuri competitive pentru a satisfice cele mai exigente cerinţe şi a castiga încrederea clienţilor. La comanda si dimensiunile clientului prelucram scari de interior si exterior, blaturi de bucatarie si baie, pervaze si glafuri pentru ferestre casei. Finisaj lucios, periat, antichizat, natural, mat, antiderapant.

Rețineți că fiecare lastra din piatra naturala este unică și poate varia ușor din punct de vedere al culorilor și designului. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea suprafetelor de piatra. Oferim montaj  profesional in toata tara.

cere oferta acum !

Mai multe modele

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!