Caută
Close this search box.

PLACAJ TRAVERTIN

placi de travertin in Cluj Napoca

Placi de travertin in Cluj Napoca

Placi de travertin in Cluj Napoca pentru exterior si interior de diferite dimensiuni si grosimi. Va oferim produse din travertin de inalta calitate. Daca doriti sa va reamenajati casa sau gradina, va oferim diverse modele personalizate. Travertin pentru Blaturi, glafuri, scari / trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite,pavele si medalioane. Toate modelele de piatra naturala le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca si Bucuresti.

Travertin-ul reprezinta tentatia oricarei persoane care doreste sa aduca naturalul si firescul, luxul si eleganta in ambientul sau. Prin cromatica pe care o ofera, travertin-ul este in permanenta de actualitate. Aspecte incomparabile, irepetabile, obtinute prin combinatii de culori si venaturi. Dau acea unicitate pe care o cautam fiecare dintre noi pentru ambientarea locuintei noastre.

Agentii nostri va pot face oferta de pret pentru fiecare produs in parte. Hermes Cluj, producator de travertin cu renume in Romania ofera o multime de solutii in materie de design cu travertin, la preturi promotionale.

Prelucram la dimensiunile clientilor pervaze pentru ferestre la exterior si interior, trepte si contratrepte de travertin clasic. Blaturi de travertin pentru bucatarie si baie si capace de gard si stalp.

Hermes produce si monteaza glafuri,pervaze si trepte travertin in termen scurt. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

Cere oferta personalizata acum.

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!