SCOARTA DE ANDEZIT

Placaj de granit andezit. Scoarta de andezit este partea exterioara a blocurilor de piatra si este o decoratiunea cand dorim sa oferim atat durabilitate in timp, cat si eleganta. Pentru un desingn aparte si unic va punem la dispozitie scoarta din andezit.

Cu un coloristic cu diverse variatii de nuante de gri deschis pana la gri inchis, aproape negru, se incadreaza perfect in orice cadru (rustic, modern). Scoarta din andezit au o rezistenta extrem de ridicata, foarte usor de intretinut, andezitul fiind un material foarte rezistent, cu factor de absorbtie foarte scazut. Placaj de granit andezit este ideal pentru decoratiuni aparte interior sau exterior.

Hermes pune la dispoziția clienților cele mai bune servicii de : consultanta, achiziție materiale, implementarea lucrării și întreținere pt următoarele lucrări: montaj de piatra cubica pe care o producem în gama variata, montaj borduri de andezit.  La lucrările de piatra cubica oferim 10 ani garantie !

Prelucram la cerere blaturi de compozit quartz, trepte si contratrepte de marmura , glafuri interioare sau exterioare dingranit,pervajetravertin. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta personalizata acum !