Caută
Close this search box.

PIATRA SCAPITATA TIMISOARA

piatra scapitata in Timisoara

Piatra scapitata Timisoara

Piatra scapitata Timisoara. Ideala pentru placarea atat pentru interior cat si pentru exterior. Va propunem materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca piatra decorativa rezista in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra decorativa se adapteaza perfect design-ului casei dvs. Pentru o abordare interesantă, alegeți din selecția noastră de piatra naturala in Timisoara. 

 

Piatra Naturala  de vanzare pentru exterior  este rezistenta la intemperii, si se potriveste perfect pentru pereti,fatade si socluri.  Pe lângă faptul că avem depozit cu  marmura si granit, detinem si stocuri mari. La noi sigur gasesti un preț bun pentru piatra naturala.

     In calitate de producator si importator de piatra decorativa , Hermes detine mari depozite in Cluj  Napoca si Bucuresti. Avem pe stoc placaje de piatra pentru interior si exterior. Multiple dimensiuni cu finisaje natural,periat  sau mat. Cumpara acum piatra decorativa exterior cu preturi mici.

       Prelucram la comanda si dimensiunile clientului blaturi de baie si bucatarie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,capace de gard si stalpi,pervaze. Executam orice alta comanda personalizata nevoilor dumneavoastra. In depozitul noastru veti gasi piatra scapitata Timisoara cu pret competitiv. Hermes ofera piatra naturala scapitata bej, maro, crem, neagra, galbena, alba, gri, multicolora.Livrarea rapida din stoc. La noi gasesti preț bun si stocuri mari de piatra decorativa. Oferim montaj profesional in toata tara.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  piatra decorativa

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!