Caută
Close this search box.

PIATRA NATURALA ONIX

Piatra naturala onix

Piatra naturala onix

Piatra naturala onix de vanzare pentru exterior si interior  la Hermes Stones. Va punem la dispoziţie o gama larga şi variata de placii si lastre din piatra naturala . Hermes este specializat in prelucrarea de marmura si granit avand in dotare utilaje performante cu care  execute produse  la orice dimensiunea doresc clientii. Avem preturi mici  si termene de executie scurte. Mare gama de produse din toate culorile: alb, gri, galben, maro, bej, antracit, rosu, verde, auriu, negru, crem.

Asiguram  masuratori si consiliere la clienti in vederea alegerii materialului potrivit. Realizam pe comanda  trepte si contratrepte pentru scari interioare sau exterioare, inclusiv prin sabloane. Executam si montam   glafuri de interior sau exterior pentru ferestre. Masuram si montam profesional  blaturi pentru bucatarie si baie din compozit quartz si granit.

Tot timpul avem pe stoc placaje marmura, travertin, calcar, granit, ardezie, andezit fiamat, pentru pardoseli, terase, pereti verticali sau seminee.  Vǎ oferim o mulţime de produse de buna calitate  la preţuri mici direct de la producator piatra decorativa. Piatra pentru placarea de soclu,gard, fatada casei. Placari cu marmura de bucatarie, baie, living, hol, scari.

cere oferta personalizata !

Va oferim cu drag consultanta in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara. Tot timpul o sa primiti oferta personalizata pentru ca sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectul care aveti in derulare !  Executam lucrări de montaj, placare și pardosire, piatra naturala, marmură granit, travertin, andezit. Piatra naturala onix cu preț mic pentru exterior si interior de la Hermes.

Efectuăm și curățarea, tratarea și impermeabilizarea lucrărilor efectuate de noi!

preț bun pentru ardezie, travertin, granit, marmura in Cluj Napoca ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!