Caută
Close this search box.

PIATRA NATURALA ARDEZIE

Piatra naturala Ardezie

Piatra naturala Ardezie

Piatra naturala Ardezie pentru exterior si interior este o rocă de origine sedimentară. Formată din argilă  întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi. Are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri: diferite nuanțe de gri, verde,rosu, chiar albastru-violet.

 

Ardezie pentru exterior este un material clasic, absolut natural. Poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli .El continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților. Ideala pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

Va punem la dispozitie  placaje de ardezie si placaje granit pentru terase,alei si trotoare.  Multiple dimensiuni pentru ardezie naturala, modele de ardezie multicolora si ardezie antracit. Va oferim si lastre de ardezie, granit, marmura si travertin. Piatra naturala Ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala , trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare. Executam orice alta aplicatie la comanda clientului. La noi veti gasi intotdeauna preț bun pentru ardezie si tot timpul promotii. Executie rapida cu garantie !

cere oferta  !

Mai multe modele de  Ardezie aici !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

 

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!