PIATRA CUBICA

Piatra cubica ANDEZIT este un material cu o frumusete aparte , este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In deozitele nostre veti gasi un stoc mare de piatra cubica , la preț bun de pe piata. Va invitam sa vizitati depozitele noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti produsele dorite, de asemenea va asteptam cu diferite oferte si preturi pentru toate buzunarele.

Andezit-ul este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica. Are o granulatie fina, de culoare bruna, violeta, pana la cenusie. Andezit-ul are o structura uniforma, este foarte dur, rezistent la compresiune (trafic auto) si la trafic intens. Se preteaza foarte bine la placarile exterioare, majoritatea pietelor publice fiind realizate din bubica de andezit. Acesta poate fi prelucrat atat in forma fiamata(antiderapanta) cat si in forma crapata (cubica,borduri) si in diferite dimensiuni de placaje.

Piatra cubica andezit este o piatra foarte dura, avand o rezistenta extrem de ridicata in timp. Rezista la uzura si intemperii, calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Foarte potrivita pentru proiecte la exterior, pavarea curtiilor si a parcurilor. Avem oferte avantajoase pentru piatra cubica si montajul ei.  Producator-ul de andezit fiamat în România Hermes vine mereu cu oferte avantajoase. Detinem o gama variata de piatra cubica, la preturi de producator si garantie! Avem si echipe de montaj la toata tara !   cere acum oferta