Caută
Close this search box.

MOZAICURI SI BRAURI

MOZAICURI DIN TRAVERTIN HERMES

Mozaicuri din travertin

Mozaicuri din travertin alb,maro si galben. Plăcile de mozaic din travertin aduc acasă tonuri calde, pământești. Adăugați o notă de lux și autenticitate folosind mozaicuri de travertin.

Conferiti o nota de eleganta aparte combinand placajele de travertin cu mozaicuri si brauri din travertin folosite in special pentru decorarea bailor si bucatariilor.Cumpărați din gama noastră de plăci de mozaic travertin de înaltă calitate. Elegant, dar durabil în mod natural, utilizați mozaicuri de travertin pentru a transforma aspectul casei dvs.Plăci din travertin mozaic sunt potrivite pentru aplicații în interior și în exterior. Puteti sa le aplicati pentru a da viață oricărei zone. Găsiți aceste mozaicuri minunate la Hermes Stones.

ofertă competitivă de pret pentru mozaicuri si brauri din travertin o gasiti acum la noi!

CERETI OFERTA DE PRET !

Mozaicuri din travertin cu livrare in toata tara :

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Baile Herculane, Barlad, Bechet, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita, Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Calafat, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi, Calimanesti. Mozaicuri din travertin Campia Turzii, Câmpina, Câmpulung, Campulung Moldovenesc, Cernavoda, Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Darabani, Zalau.

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!