MARMURA IN BUCURESTI

Marmura in Bucuresti de la Hermes Stones. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

  Marmura in Bucuresti de la Hermes Stone. Produsele noastre din marmura, piatra naturala, granit si travertin  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal la podele interioare si exterioare, trepte, glafuri, blaturi de baie. Pe plan vertical pereti interiori, garduri, socluri, fatade caselor. Pretul marmurei are o mare varietate incepand de la modele economice pana la modele exclusiviste si unicate care sunt incadrate la produsele de lux.

Design cu marmura  se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura alba sau neagra  se recomanda  pentru a-i oferi proiectului D-voastra. Cu placaje marmura de la Hermes obtineti frumusetea si eleganta pe timp indelungat.

     Importator de marmura si travertin Hermes detine mari depozite de piatra decorativa in Romania. Va oferim placaje din marmura alba si neagra, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie multicolora si andezit antracit. Diferite finisaje:  mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari  de granit, marmura alba, travertin exterior, andezit fiamat.

    Prelucram si montam  la cerere blaturi de baie si blaturi de bucatarie din cuart, trepte si contratrepte de granit , glafuri interioare si exterioare de marmura,capace de stalp si gard. Executam orice alta cerere personalizata nevoilor dumneavoastra. In locatiile noastre din Timisoara si Bucuresti vei gasi intotdeauna preț bun pentru marmura.        

cere oferta chiar acum !

Termen de executie pentru trepte, blaturi si glafuri in 2-3 zile !