Caută
Close this search box.

LAVOARE DIN TRAVERTIN SI CADITE

Lavoare Din Travertin

Lavoare Din Travertin

Lavoare Din Travertin, cadite din travertin si cazi de baie din travertin. Pe stoc sub diferite forme si culori pentru solutii complete ale bailor din travertin. Cauti o modalitate unică și elegantă de a transforma baia ta într-un sanctuar de relaxare și rafinament? Lavoare din travertin sunt alegerea perfectă pentru a adăuga un plus de frumusețe naturală și autenticitate oricărei băi.

Travertinul, cunoscut pentru nuanțele sale calde și textura sa distinctivă, aduce un farmec aparte în spațiul de baie. Lavoarele din travertin nu numai că sunt funcționale, ci și o piesă de design spectaculoasă, capabilă să transforme întreaga estetică a băii tale.

Fie că optezi pentru un design clasic și rafinat sau pentru unul modern și minimalist, lavoarele din travertin se pot adapta cu ușurință la orice stil de design interior. Cu variații subtile în nuanțe și texturi, fiecare lavoar din travertin este o operă de artă unică în sine, aducând un element de eleganță și sofisticare în baia ta.

Pe lângă aspectul său estetic, travertinul este și un material durabil și rezistent la umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii umede precum baia. Ușor de întreținut și curățat, Lavoare Din Travertin sunt o alegere practică și elegantă pentru orice baie modernă sau tradițională.

Oferim din Stoc diferite modele Lavoare Din Travertin

Travertin-ul este o alegere excelentă pentru cei care caută o piatră naturală care să îmbine frumusețea cu rezistența. Datorită caracteristicilor sale tehnice impresionante, piatra naturala este o opțiune de top în industria construcțiilor și a designului.

Experiența necesară pentru montare travertinului face necesară angajarea unui profesionist pentru a obține o instalare perfectă și fără cusur. Apelează chiar astăzi la serviciile noastre de montaj pentru o lucrare de calitate la un preț accesibil. Pentru a menține frumusețea travertinului dumneavoastră, recomandăm periodic impermeabilizarea cu soluții profesionale din gama STONETECHN. Alegeți calitatea și experiența noastră pentru proiectele dumneavoastră cu piatră naturală!

Pentru o lucrare de calitate, recomandăm și oferim adeziv Mapei flexibil, de culoare alba, potrivit atât pentru utilizare interioară, cât și exterioară. Este un produs profesional care vă va ajuta să obțineți rezultate excelente.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre avantajele și posibilitățile oferite de placajul de travertin French Pattern. Echipa noastră de specialiști în piatră naturală este aici pentru a te ajuta să transformi visul tău în realitate!

cere oferta acum !

Chiuvete Travertin BW 001 Light

Lavoar din Travertin BW 001 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×15

Chiuvete Travertin BW 001 Noce

Lavoar din Travertin BW 001 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×15

Chiuvete Travertin BW 001 Red

Lavoar din Travertin BW 001 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×15

Chiuvete Marmura BW 002 White Marble

Lavoar din Marmura BW 002 White Marble cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din marmura. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din marmura!

Dimensiuni: 45×18

Chiuvete Marmura BW 002 Black Marble

Lavoar din Marmura BW 002 Black Marble cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din marmura. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din marmura!

Dimensiuni: 45×18

Chiuvete Travertin BW 003 Light

Lavoar din Travertin BW 003 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 003 Noce

Lavoar din Travertin BW 003 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 003 Scabas

Lavoar din Travertin BW 003 Scabas cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 003 Red

Lavoar din Travertin BW 003 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 004 Red

Lavoar din Travertin BW 004 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 004 Light

Lavoar din Travertin BW 004 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 004 Noce

Lavoar din Travertin BW 004 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Chiuvete Travertin BW 006 Light

Lavoar din Travertin BW 006 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×16

Chiuvete Travertin BW 006 Noce

Lavoar din Travertin BW 006 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×16

Chiuvete Travertin BW 006 Scabas

Lavoar din Travertin BW 006 Scabas cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×16

Chiuvete Travertin BW 006 Red

Lavoar din Travertin BW 006 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×16

Chiuvete Travertin BW 013 Light

Lavoar din Travertin BW 013 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×15

Chiuvete Travertin BW 013 Noce

Lavoar din Travertin BW 013 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×15

Chiuvete Travertin BW 013 Red

Lavoar din Travertin BW 013 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×15

Chiuvete Travertin BW 027 Light

Lavoar din Travertin BW 027 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×18

Chiuvete Travertin BW 027 Noce

Lavoar din Travertin BW 027 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×18

Chiuvete Travertin BW 027 Red

Lavoar din Travertin BW 027 Red cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43×18

Chiuvete Travertin BW 038 Light cu Picior

Lavoar din Travertin BW 038 Light cu Picior cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×83

Chiuvete Travertin BW 041 Light cu Picior

Lavoar din Travertin BW 041 Light cu Picior cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 43x43x83

Chiuvete Travertin KS 003 Light

Lavoar din Travertin KS 003 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 70x40x12

Chiuvete Travertin KS 003 Noce

Lavoar din Travertin KS 003 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 70x40x12

Chiuvete Travertin KS 004 Light

Lavoar din Travertin KS 004 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 45x45x12

Chiuvete Travertin KS 004 Noce

Lavoar din Travertin KS 004 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 45x45x12

Chiuvete Travertin KS 005 Noce

Lavoar din Travertin KS 005 Noce cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 80x50x10

Chiuvete Travertin KS 005 Light

Lavoar din Travertin KS 005 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 80x50x10

Chiuvete Travertin KS 028 Light

Lavoar din Travertin KS 028 Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 140x50x10

Chiuvete Travertin KS 028 Scabas

Lavoar din Travertin KS 028 Scabas cu forma dreptunghiulara avand 2 chiuvete incorporate. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 140x50x10

Chiuvete Marmura Verona Beige Marble

Lavoar din Marmura Verona Beige cu design futurist avand sifonul mascat. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din marmura!

Dimensiuni: 60x45x10

Special Chiuvete Travertin BW 005

Model special BW 005 din travertin cu un design extravagant. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din travertin!

Dimensiuni: 40,6×16

Special Chiuvete Marmura BW 037 Beige Marble

Model Special BW 037 Bej Marble din marmura cu un design extravagant. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din marmura!

Dimensiuni: 40,6×50,8×16

Special Chiuvete Marmura BW 040 Beige Marble

Model Special BW 040 Bej Marble din marmura cu un design extravagant. ofertă competitivă de pret pentru chiuvete din marmura!

Dimensiuni: 40,6×91

Cadita de Dus Patrata din Travertin Light ST 012

Model Cadita de Dus Patrata din travertin cu un design extravagant. ofertă competitivă de pret pentru cadite din travertin!
Dimensiuni: 90x90x3

Cadita de Dus Patrata din Travertin Noce ST 012

Model Cadita de Dus Patrata din travertin cu un design extravagant. ofertă competitivă de pret pentru cadite din travertin!

Dimensiuni: 90x90x3

Cazi de Baie Travertin BT 012

Diverse modele de Cazi de Baie din Travertin pe diferite modele si nuante. Culori disponibile: light,noce,yellow,marmura alba,marmura neagra si marmura beige. ofertă competitivă de pret pentru cazi de baie din travertin!

Dimensiuni: 180x100x60

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!