Caută
Close this search box.

MONTAJ PIATRA NATURALA

montaj piatra naturala Cluj

montaj piatra naturala Cluj

Montaj piatra naturala Cluj Napoca. HERMES STONE cu sediul in Cluj-Napoca , are deosebita placere de a va invita sa descoperiti oferta de montaje pentru marmura, granit si travertin.
Ne-am propus sa realizam obiective marete. Pentru acest lucru am format o echipa buna si cu experienta care lucreaza din greu pentru a satisface chiar si cele mai exigente pretentii.
Speram sa putem fi la nivelul asteptarilor dvs, oferind cele mai bune servicii de montaj de piatra naturala, la cele mai corecte preturi de pe piata.

Suntem implicati si oferim clientilor nostri servicii de calitate pentru montarea placilor de granit si marmura. Oferim acest serviciu de placare cu piatra naturala   într-un timp scurt pe baza de programare. Placarea se face folosind produse de înaltă calitate și tehnologie avansată.  În plus, oferim acest serviciu de instalare conform nevoilor clienților noștri la un preț accesibil.

Oferim montaj profesional pentru blaturi de bucatarie din granit cuart si trepte si contratrepte de marmura. Montam glafuri petru ferestre de exterior si interior din travertin, capace de gard si de stalp. Montaj de piatra naturala in Cluj Napoca.

Placam cu piatra naturala decorativa fatade, garduri si socluri  in toata tara.

contact pentru programarea:

Fix: 0040264415185
Mobil:+40721286985 +40741217337 +40728986005

Capitolul Prelucrare

Prelucrare Experienta, precum si echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei.
La cererea dumneavoastra, prelucram si finisam dupa dimensiunile si modelul dorit glafuri, blaturi, trepte, contratrepte etc. De asemenea va putem pune la dispozitie echipa noastra ptr placari pardoseli sau socluri, atat interior cat si exterior, precum si pentru montajul produselor de piatra achizitionate de la noi. Operatiunile de tratare si intretinere a pietrei se vor putea efectua cu produsele recomandate de noi, pentru care va asistam cu informatii si fise tehnice, precum si cu indicatii de utilizare

Capitolul Montaj

Experienta, precum si echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei.
La cererea dumneavoastra, prelucram si finisam dupa dimensiunile si modelul dorit glafuri, blaturi, trepte, contratrepte. De asemenea va putem pune la dispozitie echipa noastra pentru placari pardoseli sau socluri, atat interior cat si exterior. Precum si pentru montajul produselor de piatra achizitionate de la noi. Operatiunile de tratare si intretinere a pietrei se vor putea efectua cu produsele recomandate de noi. Pentru care va asistam cu informatii si fise tehnice, precum si cu indicatii de utilizare

Capitolul Intretinere
Procesul de tratare al granitului

  1. Efectuati testul cu prosopul de hartie pentru a determina daca granitul dvs are nevoie de tratare. Unele tipuri de granit nu necesita tratare speciala iar in aceste cazuri procesul de tratare poate sa devina un esec distrugand estetica materialului.
  • inmuiati un prosop de hartie sau un prosop de bumbac alb in apa si asezati-l pe granit dupa care asteptati cateva minute
  • este culoarea granitului de sub prosop mai inchisa in caul in care sunt modificari de culoare a materialului dupa acest proces, granitul dvs necesita tratare
  1. Aplicati uniform impregnantul pe suprafata materialului utilizand o carpa curata sau o pensula.
  2. Lasati impregnantul sa patrunda in material aproximativ 20-25 de minute.
  3. Cand impregnantul este aproape uscat , mai aplicati putin impregnant pe suprafata granitului si apoi frecati cu o carpa curata si uscata.
  4. Repetati procedeul pe toata suprafata granitului.
  5. Asteptati cel putin 2 ore dupa care efectuati o a doua aplicare a impregnantului pe toata suprafata materialului.Timpul de asteptare depinde de marca specifica de impregnant.
Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!