COMPOZIT QUARTZ BLAT SI INSULA

compozit quartz blat si insula

compozit quartz blat si insula

compozit quartz blat si insula la preț bun de pe piață! Realizăm execuție și montaj în timp record de 2-3 zile! Avem stocuri mari în Cluj-Napoca si București. Vă punem la dispoziție o gama foarte bogată de culori și preț bun quartz compozit. La noi găsiți quartz pentru toate buzunarele. Astfel, pentru alegerea blatului de bucătărie și baie, puteți opta fie pentru gama de lux, fie pentru gama economică.

Suntem specializați în comercializarea și prelucrarea tuturor tipurilor de piatră naturală, inclusiv marmură, granit, onyx, calcar și travertin. Avem peste 11 ani de activitate pe piața în România. Ne selectăm cu rigurozitate furnizorii și alegem colaboratori competenți. De aceea blaturile de bucătărie sunt realizate din materiale durabile și de calitate. Oferim cel mai înalt nivel de servicii, prețuri competitive, livrare rapidă, soluții tehnice și estetice.

Accesați pagina compozit quartz și alegeți materialul preferat pentru blatul de bucătărie și baie. Solicitați chiar acum ofertă personalizată!

Placa de compozit quartz este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare.

Quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini. Stocuri mari de compozit pentru blat de bucatarie gasiti la depozetele noastre din Bucuresti.Timisoara,Cluj,Sibiu si Bistrita. Termen de executie deobitei intre 3-5 zile. Servicii complete cu transport si montaj la toata tara si la toata Europa.

cere oferta de pret !

 

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!