COMPOZIT QUARTZ PENTRU BLAT


Blat quartz compozit pret este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Quartz compozit este de obicei prelucrat asa cum sunt prelucrate și pietrele naturale folosind o mașină de tăiat pe apă sau un disc diamantat.

Placi de compozit sunt produse în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040 – 3200 mm x 1440 – 1600 mm. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Nu prezinta fisuri sau microfisuri. Fiind neporos este un material antibacterian astfel ideal pentru blaturi de bucătărie si baie decât pietrele naturale. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare.

Compozit quartz nu se preteaza pentru aplicatii la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini. La depozitul nostru gasiti o larga gama de culori alb, gri, negru, galben, antracit, maro, albastru, verde. Cuart-ul cu rezistenta mare la uzura si cu absorbtia zero este recomandat pentru blaturi de bucatarie. Termen de executie deobitei intre 3-5 zile. Servicii complete cu transport si montaj la toata tara si la toata Europa.

Depozit blat quartz compozit vanzare.Poate fi cel mai bun material pentru un design original. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari pe stoc. Va asiguram ca materialele noastre sunt de calitate superioara.  La noi sigur gasiti preț bun pentru compozit quartz in Cluj Napoca si Bucuresti.

La comanda si dimensiunile clientului prelucram scari de interior si exterior, blaturi de bucatarie si baie, pervaze si glafuri pentru ferestre casei. Livrare in 48 de ore in toata tara direct din stoc.

cere oferta de pret !

Mai multe modele