Blat de Quartz

Blat de Quartz compozit de calitate. Cuart granit  este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Quartzul compozit este de obicei prelucrat asa cum sunt prelucrate și pietrele naturale folosind o mașină de tăiat pe apă sau un disc diamantat.

 

Placa de compozit quartz este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare. Blat de Quartz la comanda si in termen scurt.

Quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini. Stocuri mari de compozit pentru blat de bucatarie gasiti la depozetele noastre din Alba Iulia si Cluj Napoca.

Termen de executie deobitei intre 3-5 zile. Servicii complete cu transport si montaj la toata tara si la toata Europa. Oferim preț bun pentru blat de quartz pentru bucatarie.

cere oferta personalizata !