ANDEZIT PLACARI VERTICALE

Andezit pentru gard si soclu. Alege modelele scapitate de andezit pentru un design modern si indraznet. Potrivite mai ales pentru designul exterior, avem oferte avantajoase pentru piatra scapitata, la cele mai corecte preturi de producator andezit exterior în România. Scapitat-ul se preteaza foarte bine placarilor soclurilor cladirilor, locuintelor, gardurile, avand un coeficient de absorbie foarte scazut. Ceea ce il face usor de intretinut. Se poate asorta usor si se poate incadra in orice stil, fie rustic sau modern. Va asteptam pe showroomurile noastre pentru a vedea modele originale. Avem in depozitele din Cluj Napoca si Bucuresti  o multime de modele pentru decoratiuni cu piatra naturala.

Piatra andezit este o roca foarte rezistenta si cu o absorptia foarte scazuta (0,1%). Insa pentru a te bucura pe termen lung de proiectul teu frumos ar fi indicat periodic impregnarea ei.  Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete,umiditate, apa, si eroziunea materialului pe termen lung. Astfel, o întreținere redusă.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de andezit placaj si granit exterior in Cluj Napoca si in Bucuresti. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun andezit,granit si marmura in Cluj ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !     cere oferta.