Caută
Close this search box.

ADEZIVI

ADEZIV PIATRĂ NATURALĂ

Placarile cu piatra naturala sunt extrem de populare atat la  interioar cat si la exterior, deoarece exista in mai multe tipuri, fiecare creand o atmosfera speciala zonei sau spatiului. Cu toate acestea, piatra naturala nu este cel mai ușor material cu care să lucrați: la așezarea plăcilor, este necesar un adeziv special. Există o mulțime de adezivi pentru plăci de marmura, granit sau travertin, dar nu orice tip de piatră necesită același adeziv.

Adezivul potrivit pentru placajele din piatră naturală vă asigură că montarea este ireproșabilă și garantează o aplicare mai rapidă și mai ușoară. Cu toate acestea, alegerea greșită a unui adeziv poate duce la eșec prin afectarea proprietăților fizice sau vizuale ale plăcilor de granit exterior, treptelor si glafurilor de marmura si travertin. Prin urmare, este crucial să alegeți cel mai bun adeziv posibil pentru tipul specific de piatră decorativa.

Adeziv pentru piatra naturala SIKA profesional flexibil.

Gama noastra de adezivi de la Sika, ofera o calitate superioara si o rezistenta ridicata placarilor cu piatra naturala. Hermes Cluj va pune la dispozitie adezivi speciali cu propietati de deformabilitate ridicata pentru lipirea placilor de granit si marmura de dimensiuni medii si mari, SikaCeram®-255 StarFlex Alb. Adezivi albi speciali pentru placari cu marmura alba, travertin si calcar, SikaHome® TileBond Natural Stone. In perioada rece, daca temeperaturile permit montarea de piatra decorativa, puteti folosi un adeziv special cu uscare rapida SikaCeram®-240 Rapid.

Cere oferta chiar acum!!!

Livrare direct din stoc !

Adezivi


SikaCeram®-255 StarFlex Alb

Adeziv superflexibil pentru exterior, alb.

SikaCeram®-255 StarFlex Gri

Adeziv superflexibil de exterior, gri.

SikaHome® TileBond Natural Stone

Adeziv pentru placi mici de piatra naturala

Sika® Ceram-205 Alb

Adeziv flexibil pentru exterior, alb.

Sika® Ceram-205 Gri

Adeziv flexibil pentru exterior, gri.

SikaCeram®-240 Rapid

Adeziv flexibi cu intarire rapida

Produse la promotie

Prețul inițial a fost: 160 lei.Prețul curent este: 130 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 1.800 lei.Prețul curent este: 1.500 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 175 lei.Prețul curent este: 160 lei. +TVA

Prețul inițial a fost: 130 lei.Prețul curent este: 115 lei. +TVA

error: Content is protected !!